Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent met uw aankopen bij Oogvoororen.be. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u uw gekochte artikel retourneren. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden die wij graag kenbaar maken.

Bent u op zoek naar de modelbrief voor herroeping, deze kunt u downloaden door hier te klikken

Retourvoorwaarden artikelen

 • Na ontvangst heeft u een bedenktermijn van 14 dagen om aan te geven dat u van de koop afziet. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om het product terug te sturen.
 • We verzoeken u het artikel zo veel als redelijkerwijs mogelijk in nieuwe staat en ongebruikt terug te sturen. Indien mogelijk graag het artikel retourneren in de oorspronkelijke en ongeopende verpakking. Uiteraard mag u het artikel eerst uitproberen. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer u het product heeft beschadigd of in waarde is verminderd door gebruik, dat verder ging dan nodig was voor het beoordelen van het product.
 • De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. 

 • Gehoorbescherming, kinbeugels of andere oordoppen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet retour worden genomen indien de verzegeling is verbroken.

 • U kunt batterijen gewoon retourneren zolang deze niet uitgepakt zijn, voor het beoordelen of dit de juiste zijn van is het niet nodig om de producten uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn ze niet meer te verkopen en is de waardevermindering 100% en u krijgt daarmee geen geld retour.
 • Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van uw retourzending aan ons kenbaar te maken, maar dit is niet verplicht. Dit kan middels een briefje bij de retourzending of middels een email naar het volgende emailadres: info@oogvoororen.be. Graag ook uw naam en bestelnummer vermelden.
 • Retourzending voldoende frankeren; wij adviseren u om ervoor te zorgen dat uw zending traceerbaar is.
 • De retourzending kan als volgt worden geadresseerd:
  OogvoorOren.nl
  Antwoordnummer 10027
  5050 VB Goirle 
 • Wij zullen het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugstorten. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval worden er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening gebracht. 

Retourvoorwaarden hoorapparaten

 • Bij alle hoorapparaten heeft u recht op een vrijblijvende proefperiode van twee maanden.
 • U krijgt geen rekening van ons tijdens deze twee maanden voor het gebruik van deze apparaten.
 • Op ieder moment gedurende deze twee maanden kunt u de hoorapparaten retour sturen.
 • Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van uw retourzending aan ons kenbaar te maken, maar dit is niet verplicht.. Dit kan middels een briefje bij de retourzending of middels een email naar het volgende emailadres: info@oogvoororen.be. Gaarne ook uw naam en bestelnummer vermelden.
 • Retourzending voldoende frankeren; wij adviseren u om ervoor te zorgen dat uw zending traceerbaar is.
 • De retourzending kan als volgt worden geadresseerd: 
  OogvoorOren.nl
  Antwoordnummer 10027
  5050 VB Goirle 
 • Bel mij terug

  Ma - Vr. 09:00 - 17:00

  Momenteel zijn wij gesloten

Stel een vraag Geheel gratis en vrijblijvend.
Oogvoororen.be

30 dagen vrijblijvende proefperiode
Een volledige gehoortest
Aanpassingen in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Onbeperkt service in de IntoEars vestiging in Tilburg of Maastricht
Volledige garantie
Een vast bedrag per maand

Betaal op factuur na 60 dagen uitproberen

 

x

Vul onderstaand formulier in en wij nemen héél snel contact met u op.

 

Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast.